Jdi na obsah Jdi na menu
 


Požadavky na rodiče + Přihláška a potvrzení bezinfekčnosti

Kliknutím na odkazy se Vám zobrazí soubory k vytištění.

 

přihláška + potvrzení lékaře Chlebičov

přihláška + potvrzení lékaře ostatní

BEZINFEKČNOST 2024

 

V případě jakýchkoli potíží, závažných problémů, nemoci....mohou rodiče děti odhlásit nejpozději týden před konáním tábora. I při komplikacích během tábora je možné se domluvit na vrácení určité peněžní částky. (Záleží na okolnostech a délce dosavadního pobytu dítěte na táboře.)

 

 

►Rodiče zaplatí příslušnou částku (2000 Kč dítě z Chlebičova a 2200 Kč z jiných obcí) za pobyt dítěte na táboře, stravu, pití, a to buď osobně do konce května u p. Petry Stanjurové - hlavní vedoucí tábora, nebo na č. účtu SK Viktorie 250027740/0300, při platbě uveďte jméno dítěte.

►Po postavení stanu, tedy v neděli 4. 8. 2024 od 16:00, rodiče odevzdají vedoucím tábora pouze potvrzení o bezinfekčnosti a kartičku pojištěnce.

Potvrzení o bezinfekčnosti, kde písemně prohlásí, že dítě nejeví známky akutního onemocnění, že nebylo v průběhu 14 dnů v kontaktu s osobou nakaženou přenosnou chorobou a že přichází z bezinfekčního prostředí. Potvrdí podpisem a odevzdají v den zahájení. 

►Také máte jako rodiče možnost žádat o finanční příspěvek na tábor od zaměstnavatele. Po ukončení tábora Vám potvrdíme účast Vašeho dítěte a Vy tak můžete zpětně částku nebo její část žádat u zaměstnavatele.

 

REKAPITULACE:

Pro přihlášení dítěte na tábor je nutno do konce května odevzdat přihlášku a zaplatit tábor. Potvrzení o bezinfekčnosti a kartu pojištěnce odevzdáte až v den zahájení tábora.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DavidWhabs - How to service Google

That means you'll get the idea some supplemental features and have access to additional channels where you can pick up visibility, without having to modify import of some complicated, manual migration process. https://googlec5.com

Henryuticy23453 - נערות ליווי

"May I just say what a comfort to uncover an individual who really knows what they're discussing on the internet. You actually realize how to bring a problem to light and make it important. More and more people have to look at this and understand this side of your story. It's surprising you are not more popular because you surely possess the gift."
https://lover-israily-boss.gq/news/tualpoogarti

נערות ליווי - Good post

"Excellent blog post. I definitely appreciate this website. Thanks!
"
https://thetrekmemes.com/2022/01/22/%d7%90%d7%99%d7%99-%d7%a1%d7%a4%d7%90%e2%9c%94%ef%b8%8f-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c-%d7%a1%d7%a4%d7%90-%d7%a2%d7%99%d7%a1/

Zdeňka Lokočová - Přihláška na tábor 2013

Ahoj Petro,
chtěla bych přihlásit Nicolase Lokoče na tábor.
Formuláře vyplním a přinesu osobně.
Díky Zdeňka Lokočová


zdenkalokocova@centrum.cz

Eva Fojtíková - Přihláška na tábor 2013

Ahoj Peťo.
Ráda bych přihlásila na tábor Anetu Fojtíkovou, Soňu Matějkovou a Ivu Matějkovou. Vyplněný formulář a penízky doručím osobně. Děkuju.
Zdraví Eva

Petra - Přihlášení

Ahoj, Toma si zapíšu.
Petra

Šárka - přihláška

Ahoj, ráda bych přihlásila Tomáše Postupu.
Přihlášku i další náležitosti doručím osobně.
Díky, Šárka

Vítězslav Mudrych - Přihlášení

Dobrý den.
Chtěl bych přihlásit dceru Míšu Mudrychovou na Váš tábor.Závaznou přihlášku a platbu pošlu po Petře Vilaškové.
Děkuji

Petra - Re: Přihlášení

Ano, samozřejmě. Už mi to řekla i Hanka Stiborká a Míšu jsem již přidala do seznamu přihlášených dětí. Moc se na ni těšíme. Petra S.

Barbara Matějková - Přihlášení děti

Ahoj Petro, prosím můžeš přihlási Ivu a Soňu na Vesmírné dobrodružství. Děkuji Bára

 


Statistiky

Online: 1
Celkem: 69653
Měsíc: 403
Den: 21